2-1 65 min Knippla (straff)
2-2 72 min Hall ass Fidde

Laget: Hampus - Hultenius, Wallnér, Berner, Nikki - Fidde, Petter - Per, Andreas, John T -Hall
På bänken: Kevin, David, Kamal

Knippla börjar bäst. Vi försöker rulla men klarar inte av det på den lite ojämna planen. Efter 10 minuter kommer en långboll från försvaret som Andreas nickskarvar och Hall kommer fri och hinner upp bollen precis innan målvakten, Hall lyckas få bollen förbi målvakten och den kanske hade gått i mål men Per kommer och slår in den i öppet mål från någon meter. Knippla har mer boll men skapar inget. Andreas kommer fri men skjuter bollen någon decimeter utanför. Knippla trycker på men skapar inget. Efter dryga halvtimman får de ett friläge som är solklar offside men domaren blåser inte och de kvitterar. Vi spelar upp oss och har några halvchanser.
1-1 i paus där Knippla varit något bättre men vi har skapat chanserna. Vi har inte haft en enda frispark.
Andra halvlek är bättre, vi sätter en högre press och Knippla har lite svårare att styra spelet. I början får vi frisparkar helt plötsligt en del väldigt billiga. Efter 20 minuter har Knippla en hörna och domaren blåser straff. En Knipplaspelare hade ramlat i löpduell med Hultenius och enligt Hultenius skulle han sparkat ner Knipplaspelaren, efter matchen sa domaren att Hultenius hade hindrat Knipplaspelaren !!!
Knippla sätter säkert straffen. Vi får en hörna 5 minuter senare och på den kommer Hall upp och nickar i marken och bollen studsar över målvakten och in i mål. Strax efter kommer John T på kanten och i snäv vinkel skjuter i utsidan av stoplen.
Matchen slutar 2-2 i en match där kanske Knippla är något bättre spelmässigt men vi skapade chanserna och de fick sina mål på en solklar offside och en mycket tveksam straff.